Καθαρισμός δεξαμενής πετρελαίου

Καθαρή Δεξαμενή, Αποδοτικός Καυστήρας

Ο καθαρισμός δεξαμενής πετρελαίου είναι μια ζωτικής σημασίας διαδικασία για την αποδοτική λειτουργία του συστήματος θέρμανσης σας.

Αυτή η εργασία αποτρέπει την συσσώρευση υπολειμμάτων και άλλων ουσιών που μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα στον καυστήρα και να μειώσουν την απόδοση του συστήματος.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα η καλέστε μας στο 2108955443 για περισσότερες πληροφορίες ή  ραντεβού.

Το πρατήριο μας αναλαμβάνει τον καθαρισμό δεξαμενής πετρελαίου σε όλες της περιοχές της Αττικής από το 1998.

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Το ονοματεπώνυμο σας *
Το email σας *
Το τηλέφωνο σας *
Περιοχή *
Το μήνυμα σας

Θα εξηγήσουμε λεπτομερώς γιατί θα πρέπει να γίνεται καθαρισμός δεξαμενής πετρελαίου, πώς γίνεται αυτή η διαδικασία, ποια εποχή του χρόνου είναι η πιο κατάλληλη για αυτό και ποια οφέλη έχει για την απόδοση του καυστήρα και την οικονομία σας.

Πληροφορίες για τον καθαρισμό δεξαμενής πετρελαίου

 • Τι είναι ο καθαρισμός δεξαμενής πετρελαίου
 • Γιατί να γίνεται καθαρισμός δεξαμενής πετρελαίου
 • Η διαδικασία του καθαρισμού δεξαμενής πετρελαίου
 • Κατάλληλη εποχή για καθαρισμό δεξαμενής πετρελαίου
 • Οφέλη από τον καθαρισμό δεξαμενής πετρελαίου
 • Το κόστος του καθαρισμού δεξαμενής πετρελαίου
 • Επαγγελματικός καθαρισμός δεξαμενής πετρελαίου
 • Διάβρωση δεξαμενής πετρελαίου
 • Καθαρισμός δεξαμενής και μακροβιότητα λέβητα
 • Βελτιστοποίηση λειτουργίας καυστήρα
 • Μακροπρόθεσμη εξοικονόμηση χρημάτων
 • Συμπέρασμα

Τι είναι ο καθαρισμός δεξαμενής πετρελαίου

Ο καθαρισμός δεξαμενής πετρελαίου είναι μια διαδικασία που αφαιρεί τα υπολείμματα και τις άλλες ουσίες που μπορεί να έχουν συσσωρευτεί στον πυθμένα της δεξαμενής κατά τη διάρκεια της χρήσης του πετρελαίου για τη θέρμανση του σπιτιού σας. Αυτή η διαδικασία αποτρέπει την εξέλιξη προβλημάτων που μπορούν να προκαλέσουν αυξημένη κατανάλωση πετρελαίου και μείωση της απόδοσης του καυστήρα.

Γιατί να γίνεται καθαρισμός δεξαμενής πετρελαίου

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να γίνεται καθαρισμός δεξαμενής πετρελαίου. Πρώτον, η διαδικασία βοηθάει στην διατήρηση της αποδοτικότητας του καυστήρα σας, καθώς εξαλείφει τα υπολείμματα που μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα στη λειτουργία του. Δεύτερον, αυτή η διαδικασία μπορεί να επιμηκύνει τη διάρκεια ζωής της δεξαμενής πετρελαίου, αποτρέποντας τη διάβρωση που μπορεί να προκαλέσει το θειάφι και άλλα υπολείμματα. Τέλος, ο καθαρισμός δεξαμενής μπορεί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα, καθώς μειώνει την πιθανότητα επιβλαβών και απρόβλεπτων δαπανών.

Η διαδικασία του καθαρισμού δεξαμενής πετρελαίου

Η διαδικασία καθαρισμού των δεξαμενών πετρελαίου είναι μια ουσιαστική απαίτηση για τη συντήρηση και την ασφαλή λειτουργία των εγκαταστάσεων πετρελαίου. Παρακάτω παρουσιάζεται η διαδικασία

Αναρρόφηση του πετρελαίου

Στην εισαγωγή της διαδικασίας, γίνεται άντληση πετρελαίου από την δεξαμενή  σε ένα ειδικά διαμορφωμένο βυτίο. Αυτό είναι ουσιαστικό για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε στο επόμενο στάδιο.

Είσοδος στη δεξαμενή

Αποτελούμε μια από τις λίγες εταιρείες που διαθέτουν εξειδικευμένο προσωπικό, το οποίο εισέρχεται μέσα στη δεξαμενή από την ανθρωποθυρίδα, προσφέροντας λεπτομερή καθαρισμό που οι συνήθεις σκούπες αναρρόφησης δεν μπορούν να επιτύχουν.

Σημείωση: Αυτή η φάση απαιτεί εξειδικευμένο προσωπικό και κατάλληλο εξοπλισμό ασφαλείας.

Επιστροφή του καθαρού πετρελαίου

Τέλος, επιστρέφεται το καθαρό πετρέλαιο για ασφαλή χρήση. Αυτό εξασφαλίζει ότι το πετρέλαιο παραμένει καθαρό και ασφαλές για χρήση.

Κατάλληλη εποχή για καθαρισμό δεξαμενής πετρελαίου

Η πιο κατάλληλη εποχή για τον καθαρισμό της δεξαμενής πετρελαίου είναι πριν από την περίοδο θέρμανσης, δηλαδή την άνοιξη ή το καλοκαίρι. Αυτό είναι σημαντικό διότι θα έχετε επαρκή χρόνο για να πραγματοποιήσετε τον καθαρισμό και να βεβαιωθείτε ότι η δεξαμενή είναι έτοιμη για την επόμενη περίοδο θέρμανσης.

Ωστόσο υπάρχουν περιπτώσεις που επιβάλλεται ο καθαρισμός της δεξαμενής πετρελαίου άμεσα και μπορεί να γίνει ακόμα και τον χειμώνα.

Οφέλη από τον καθαρισμό δεξαμενής πετρελαίου

Ο καθαρισμός της δεξαμενής πετρελαίου μπορεί να προσφέρει πολλά οφέλη.

Πρώτον, βελτιώνει την απόδοση του καυστήρα, επιτρέποντας του να λειτουργήσει πιο αποδοτικά.

Δεύτερον, μπορεί να παρατείνει τη διάρκεια ζωής της δεξαμενής, αποτρέποντας τη διάβρωση και τις άλλες βλάβες που μπορεί να προκαλέσουν τα υπολείμματα.

Τέλος, μπορεί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα, μειώνοντας την κατανάλωση πετρελαίου και αποτρέποντας τις αναπάντεχες δαπάνες για επισκευές ή αντικαταστάσεις.

Το κόστος του καθαρισμού δεξαμενής πετρελαίου

Οι τιμές καθαρισμού δεξαμενής πετρελαίου μπορούν να διαφέρουν ανάλογα με το μέγεθος της δεξαμενής, την κατάσταση της και την εταιρεία που εκτελεί την εργασία. Ωστόσο, στο πρατήριο μας διατηρούμε εξαιρετικά χαμηλές τιμές για τον καθαρισμός της δεξαμενής πετρελαίου. Πιστεύουμε ότι είναι μια μικρή επένδυση που αξίζει, καθώς μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση χρημάτων στο μέλλον.

Επαγγελματικός  καθαρισμός δεξαμενής πετρελαίου

Είναι σημαντικό να επιλέξετε εξειδικευμένους επαγγελματίες για την εκτέλεση του καθαρισμού της δεξαμενής πετρελαίου.

Στο βενζινάδικο μας έχουμε την απαραίτητη εμπειρία 25 ετών και εκπαίδευση για να διασφαλίσουμε ότι η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Διάβρωση δεξαμενής πετρελαίου

Ο καθαρισμός της δεξαμενής πετρελαίου μπορεί να βοηθήσει στην αποφυγή της διάβρωσης που μπορεί να προκαλέσουν τα υπολείμματα και άλλες ουσίες. Αυτό είναι σημαντικό, καθώς η διάβρωση μπορεί να οδηγήσει σε μειωμένη απόδοση του καυστήρα και στην ανάγκη για αντικατάσταση της δεξαμενής.

Καθαρισμός δεξαμενής και μακροβιότητα λέβητα

Ο καθαρισμός της δεξαμενής πετρελαίου μπορεί να βοηθήσει στην επιμήκυνση της διάρκειας ζωής του λέβητα. Αυτό συμβαίνει διότι η αφαίρεση των υπολειμμάτων και άλλων ουσιών από τη δεξαμενή πετρελαίου μπορεί να βελτιώσει την απόδοση του καυστήρα και να μειώσει την φθορά του λέβητα.

Βελτιστοποίηση λειτουργίας καυστήρα ύστερα από τον καθαρισμό της δεξαμενής

Με τον καθαρισμό της δεξαμενής πετρελαίου, μπορείτε να βελτιστοποιήσετε την λειτουργία του καυστήρα. Τα καθαρά καύσιμα μπορούν να καύσουν πιο αποδοτικά, παράγοντας περισσότερη ζέστη και χρησιμοποιώντας λιγότερο πετρέλαιο.

Μακροπρόθεσμη εξοικονόμηση χρημάτων

Ο καθαρισμός της δεξαμενής πετρελαίου είναι μια επένδυση που μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές εξοικονομήσεις. Αυτό συμβαίνει διότι μειώνει την κατανάλωση πετρελαίου, βελτιώνει την απόδοση του καυστήρα και αποτρέπει τις αναπάντεχες δαπάνες για επισκευές ή αντικαταστάσεις.

Συμπέρασμα

Ο καθαρισμός της δεξαμενής πετρελαίου είναι μια εξαιρετικά σημαντική διαδικασία που μπορεί να βελτιώσει την απόδοση του συστήματος θέρμανσης σας, να παρατείνει τη διάρκεια ζωής του λέβητα και να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα.

Επιλέγοντας μας για την εκτέλεση αυτής της εργασίας, μπορείτε να εξασφαλίσετε ότι η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί με ασφάλεια, αποτελεσματικότητα και χαμηλό κόστος.

Καλέστε μας στο 2108955443 για περισσότερες πληροφορίες ή για προγραμματισμό καθαρισμού δεξαμενής πετρελαίου.

Εξυπηρετούμε τις παρακάτω περιοχές:

Αττική, Νότια προάστια, Βόρεια προάστια, Ανατολική Αττική, Δυτική Αττική, Μεσόγεια, Λαυρεωτική, Πειραιάς, Άγιος Δημήτριος, Άλιμος, Γλυφάδα, Ελληνικό, Αργυρούπολη, Καλλιθέα, Μοσχάτο, Ταύρος, Νέα Σμύρνη, Παλαιού Φάληρο, Άγιος Ιωάννης Ρέντη, Δραπετσώνα, Κορυδαλλός, Νίκαια, Πειραιάς, Κερατσίνι, Πέραμα, Νέο Φάληρο, Γέρακας, Γλυκά Νερά, Ανθούσα, Παλλήνη, Παιανία, Πικέρμι, Σπάτα, Αρτέμιδα, Ραφήνα, Μαρκόπουλο, Κερατέα, Αγία Μαρίνα, Κορωπί, Καλύβια Θορικού, Λαγονήσι, Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη, Βάρκιζα, Κουβαράς, Σαρωνίδα, Ανάβυσσος, Παλαιά Φώκαια, Λαύριο, Άγιος Κωνσταντίνος, Αθήνα Κέντρο, Βύρωνας, Γαλάτσι, Δάφνη, Υμηττός, Ζωγράφου, Ηλιούπολη, Καισαριανή, Νέα Φιλαδέλφεια, Νέα Χαλκηδόνα, Αγία Παρασκευή, Μαρούσι, Βριλήσσια, Ηράκλειο, Κηφισιά, Λυκόβρυση, Πεύκη, Μεταμόρφωση, Νέα Ιωνία, Παπάγου, Χολαργός, Πεντέλη, Φιλοθέη, Ψυχικό, Χαλάνδρι, Αγία Βαρβάρα, Άγιοι Ανάργυροι, Καματερό, Αιγάλεω, Ίλιον, Περιστέρι, Πετρούπολη, Χαϊδάρι.

Διανομή πετρελαίου
Υπηρεσίες
Επικοινωνία

‘Ωρες λειτουργίας
ΔΕΥ-ΚΥΡ 06:30-22:00