Ετοιμαζόμαστε για την Επιστροφή στη Θάλασσα – Καλή Αρχή!

Πετρέλαιο για σκάφη

Καλημέρα από την ομάδα μας! Και πώς να μην είμαστε χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι με την έναρξη της νέας θαλάσσιας σεζόν; Η αισιοδοξία μας αντανακλάται στις πιο θετικές σκέψεις και ευχές που λαμβάνουμε από εσάς, τους πιστούς μας φίλους και πελάτες!

“Καλή αρχή… Καλές θαλασσάρες!!!” Αυτά τα λόγια σας είναι ο φωτεινότερος φάρος που μας οδηγεί στην έναρξη αυτής της ξεχωριστής περιόδου. Μετά από δύο χρόνια που η πανδημία του COVID μας έκρυψε από τη θάλασσα, είναι πλέον η στιγμή να επιστρέψουμε στα αγαπημένα μας νερά.

Είμαστε εδώ για εσάς, έτοιμοι να σας στηρίξουμε στην προετοιμασία για μια συναρπαστική θαλάσσια περιπέτεια. Φορτώστε πετρέλαιο για σκάφος και ετοιμαστείτε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας στο Αιγαίο, γιατί εμείς είμαστε εδώ, έτοιμοι να σας υποστηρίξουμε σε κάθε βήμα του ταξιδιού σας.

Σας ευχαριστούμε για την ανυπομονησία και την ενέργεια που μας δίνετε. Ανυπομονούμε να συναντηθούμε στο λιμάνι και να μοιραστούμε τη χαρά της νέας θαλάσσιας περιπέτειας σας!

Καλή αρχή και καλές θαλασσάρες από όλη την ομάδα μας!

Blog Πρατηρίου

Εδώ θα βρείτε νέα για την αγορά των καυσίμων, τις υπηρεσίες του πρατηρίου και ότι άλλο ενδιαφέρον ανακαλύπτουμε κατα καιρούς.

Διανομή πετρελαίου
Υπηρεσίες
Επικοινωνία

‘Ωρες λειτουργίας
ΔΕΥ-ΚΥΡ 06:30-22:00