Όροι Χρήσης

Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα του πρατηρίου υγρών καυσίμων με την επωνυμία “Ρούσσος Β. Γεώργιος”. Η πρόσβαση και η χρήση αυτής της ιστοσελίδας υπόκειται στους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις. Με τη συνέχιση της πλοήγησης στην ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τους παρακάτω όρους. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους όρους χρήσης πριν από την περαιτέρω πλοήγηση ή χρήση της ιστοσελίδας.

Αποδοχή των Όρων

Η πρόσβαση και η χρήση της ιστοσελίδας συνιστούν αποδοχή και συμφωνία με τους όρους χρήσης της. Εάν δεν συμφωνείτε με αυτούς τους όρους, παρακαλούμε να μην προχωρήσετε στην περαιτέρω χρήση της ιστοσελίδας μας.

Πνευματική Ιδιοκτησία

Όλο το περιεχόμενο που περιλαμβάνεται σε αυτήν την ιστοσελίδα, όπως κείμενα, εικόνες, λογότυπα, γραφικά και άλλα, αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας ή των συναφών τρίτων. Δεν επιτρέπεται η αναπαραγωγή, αναδημοσίευση ή χρήση αυτού του περιεχομένου χωρίς την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη της πνευματικής ιδιοκτησίας.

Προσωπικά Δεδομένα

Η προστασία των προσωπικών δεδομένων είναι σημαντική για εμάς. Η συλλογή και η χρήση των προσωπικών σας δεδομένων υπόκεινται στην Πολιτική Απορρήτου μας. Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας μόνο για σκοπούς που έχουν δηλωθεί και με τη συγκατάθεσή σας.

Περιορισμοί Χρήσης

Απαγορεύεται η χρήση αυτής της ιστοσελίδας για παράνομες ή ανεπιθύμητες δραστηριότητες που μπορούν να προκαλέσουν ζημία στον ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας ή σε τρίτους.

Αλλαγές στους Όρους

Οι όροι χρήσης μας μπορεί να αλλάζουν χωρίς προειδοποίηση. Είναι στην ευθύνη του χρήστη να ελέγχει τακτικά για τυχόν αλλαγές στους όρους χρήσης.

Οι παραπάνω όροι χρήσης καθορίζουν τη χρήση της ιστοσελίδας μας. Η συνέχιση της πλοήγησης ή η χρήση της ιστοσελίδας συνιστά αποδοχή αυτών των όρων. Εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες σχετικά με τους όρους μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο email [email protected]

Ρούσσος Β. Γεώργιος
ΑΡ. ΓΕΜΗ: 003184201000
Κωνσταντίνου Καραμανλή 83, 16672, Βούλα
210 8955443
[email protected]

Διανομή πετρελαίου
Υπηρεσίες
Επικοινωνία

‘Ωρες λειτουργίας
ΔΕΥ-ΚΥΡ 06:30-22:00