Σχετικά με εμάς

Η ιστορία επιτυχίας μας ξεκινάει από το 1998 25 χρόνια πριν!

Εδώ, στην καρδιά της Βούλας, λειτουργούμε από το 1998, παρέχοντας αξιόπιστα καύσιμα και υπηρεσίες αυτοκινήτου στην τοπική μας κοινότητα. Με πάθος για την ποιότητα και την εξυπηρέτηση, έχουμε εξελιχθεί σε ένα δημοφιλές πρατήριο καυσίμων Revoil στην παραλιακή, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για τις ανάγκες κάθε οδηγού.

Η αφοσίωσή μας στην ποιότητα και στην εξυπηρέτηση είναι η κινητήρια δύναμή μας. Με χρόνια εμπειρίας στον κλάδο, προσφέρουμε εμπλουτισμένα καύσιμα Revoil νέας γενιάς όπως αμόλυβδη βενζίνη xtra4,  Super Unleaded 100 Revolution, πετρέλαιο κίνησης Diesel xtra4 και Diesel Revolution ενώ αναλαμβάνουμε την διανομή πετρελαίου θέρμανσης και τον ανεφοδιασμό σκαφών σε όλη την Αττική.

Το πρατήριό μας δεν προσφέρει μόνο καύσιμα. Διαθέτουμε επίσης ένα πλήρως εξοπλισμένο πλυντήριο αυτοκινήτων, προσφέροντας γενικό καθαρισμό μέχρι και βιολογικό καθαρισμό αυτοκινήτου με σύγχρονα μηχανήματα που θα ανανεώσουν το όχημα σας. Επιπλέον, στο βενζινάδικο μας παρέχουμε υπηρεσίες όπως το ξεθάμπωμα φαναριών αυτοκινήτου και διάθεση και αλλαγή λιπαντικών Revoil Revolution για τη συντήρηση του αυτοκινήτου σας.

Η εμπιστοσύνη που μας δείχνετε είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή για την προσήλωσή μας στην ποιότητα και την εξυπηρέτηση.

Ευχαριστούμε που είστε μέρος της οικογένειας του πρατηρίου μας.

Ανυπομονούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να καλωσορίσουμε κάθε φίλο και πελάτη!

Γιώργος Ρούσσος - Ιδιοκτήτης & Υπεύθυνος Πρατηρίου Revoil Βούλας

Γιώργος Ρούσσος

Ιδιοκτήτης / Υπεύθυνος

Η πορεία μου στον κλάδο των καυσίμων ξεκίνησε από πολύ νεαρή ηλικία και συνεχίζεται ακόμα και σήμερα. Το πρατήριο αποτελεί τον πυρήνα της επαγγελματικής μου δράσης, προσφέροντας μου τη χαρά να γνωρίσω αμέτρητους ανθρώπους σε όλη την Αττική και να δημιουργήσω δεσμούς φιλίας μέσα από αυτή την επιχειρηματική μου δραστηριότητα.

Διανομή πετρελαίου
Υπηρεσίες
Επικοινωνία

‘Ωρες λειτουργίας
ΔΕΥ-ΚΥΡ 06:30-22:00