Επισκευή ελαστικών

Επαγγελματική αποκατάσταση τρύπιου ελαστικού

Επισκευή ελαστικών γρήγορα και με ασφάλεια

Η επισκευή ελαστικών που προσφέρουμε είναι σχεδιασμένη για να αντιμετωπίσει τις μικρές βλάβες στα ελαστικά σας, χωρίς την ανάγκη αντικατάστασής τους. Η τεχνική επισκευής από έξω, χωρίς δηλαδή να χρειαστεί να αφαιρεθεί το ελαστικό, επικεντρώνεται στην επισκευή μικρών τρυπημάτων ή φθορών που είναι συχνά αποτέλεσμα καθημερινών συμβάντων όπως πάτημα κάποιας πρόκας ή άλλου αιχμηρού αντικειμένου.

Με τη χρήση εξειδικευμένων τεχνικών και υλικών, οι ειδικοί μας προβαίνουν σε αποτελεσματική επισκευή ελαστικού χωρίς να επηρεάζουν την εσωτερική δομή του ελαστικού σας. Αυτή η μέθοδος είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για μικρές ζημιές που δεν βρίσκονται στην πλαϊνή επιφάνεια του ελαστικού ή δεν επηρεάζουν τη δομική ακεραιότητά τους.

Επιλέγοντας την επισκευή ελαστικού στο πρατήριό μας, εξασφαλίζετε όχι μόνο την οικονομική προσέγγιση της διαδικασίας, αλλά επίσης την ταχύτητα και την ευκολία στην επισκευή των ελαστικών σας. Είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσιών, χρησιμοποιώντας την πιο καινοτόμο τεχνολογία για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια και την απόδοση των ελαστικών σας.

Μην αφήνετε μικρά προβλήματα να δημιουργήσουν μεγαλύτερες ανησυχίες. Εμπιστευθείτε τους ειδικούς μας για την επισκευή των ελαστικών σας και εξασφαλίστε την ασφαλή και οικονομική λύση για το αυτοκίνητό σας.

Πότε δεν γίνεται επισκευή ελαστικών;

  • Σε περίπτωση που το λάστιχο έχει ραγίσει, κοπεί ή παρουσιάζει σημαντικές φθορές.
  • Εάν η διάμετρος της τρύπας είναι μεγαλύτερη των 6 χιλιοστών.
  • Όταν η τρύπα βρίσκεται στο πλαϊνό μέρος του ελαστικού αντί για την περιοχή του πέλματος.
Διανομή πετρελαίου
Υπηρεσίες
Επικοινωνία

‘Ωρες λειτουργίας
ΔΕΥ-ΚΥΡ 06:30-22:00