Πετρέλαιο για επιχειρήσεις

Πετρέλαιο κίνησης για Οικονομία και Απόδοση

Previous slide
Next slide

Ανεφοδιασμός με πετρέλαιο για αξιόπιστη ενέργεια

Η διανομή πετρελαίου κίνησης στο πρατήριο μας αποτελεί μια υπηρεσία που παρέχουμε με συνέπεια σε όλη την Αττική από το 1998. Είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή επώνυμου πετρελαίου κίνησης για επιχειρήσεις όπως φούρνους, ξενοδοχεία, βιοτεχνίες και βιομηχανίες.

Διανομή πετρελαίου κίνησης με ασφάλεια και άριστη εξυπηρέτηση

Συνδυάζουμε την αξιοπιστία των βιομηχανικών καυσίμων της Revoil με την δική μας μακρόχρονη εμπειρία στον τομέα της διανομής καυσίμων. Διαθέτουμε σύγχρονα και ευέλικτα βυτιοφόρα με όλα τα μοντέρνα συστήματα ασφαλείας που μπορούν να παραδώσουν το καύσιμο σε κάθε τύπο παροχής σε άκρως ανταγωνιστική τιμή πετρελαίου κίνησης 

Η γκάμα προϊόντων μας στον τομέα του πετρελαίου κίνησης περιλαμβάνει δύο εξαιρετικά είδη: το “Diesel xtra4” και το “Diesel Revolution“.

Πετρέλαιο κίνησης διανομή

Εμπιστευτείτε μας για ανεφοδιασμό με πετρέλαιο της δική σας επιχείρησης και είμαστε σίγουροι ότι θα μείνετε ικανοποιημένοι όπως εκατοντάδες επαγγελματίες πελάτες σε όλη την Αττική. 

Για προσφορά καλέστε μας στο 2108955443 ή επικοινωνήστε μαζί μας ηλεκτρονικά στο [email protected].

Βιομηχανικά καύσιμα νέας γενιάς

Diesel xtra4Το πετρέλαιο κίνησης diesel xtra4 προσφέρει εξαιρετική απόδοση και οικονομία για καυστήρες, ενώ παράλληλα προσφέρει πολλαπλά οφέλη για το σύστημα τροφοδοσίας. Με μια προηγμένη σύνθεση, προστατεύει το σύστημα τροφοδοσίας από διαβρώσεις, ενώ εξασφαλίζει την καθαρότητα των μπεκ για τη βέλτιστη λειτουργία του συστήματος. Επιπλέον, συμβάλλει στη μείωση του θορύβου, μειώνοντας παράλληλα το κόστος συντήρησης και αυξάνοντας τον χρόνο ζωής του λέβητα. Τα χαρακτηριστικά αυτά καθιστούν το πετρέλαιο Diesel xtra4 μια αξιόπιστη επιλογή για την απρόσκοπτη λειτουργία των καυστήρων, εξασφαλίζοντας την υψηλή απόδοση και τη μακροζωία τους.

Diesel Revolution: Το πετρέλαιο κίνησης Diesel Revolution αναδεικνύεται για τις ιδιαίτερες ανάγκες των καυστήρων, παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα προηγμένων χαρακτηριστικών. Η μέγιστη αντιμυκητιακή προστασία προσφέρει αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν από το biodiesel, διατηρώντας ένα καθαρό σύστημα τροφοδοσίας και προλαμβάνοντας πιθανές δυσλειτουργίες. Επιπλέον, προσφέρει αυξημένη απόδοση με την αύξηση του αριθμού κετανίων, ενισχύοντας την οικονομία καυσίμου και προσφέροντας επιπλέον ώρες λειτουργίας ανά λίτρο.

Το Diesel Revolution διακρίνεται για την αντιπαγωγική του προστασία ακόμα και σε αντίξοες καιρικές συνθήκες, εξασφαλίζοντας λειτουργία έως τους -15°C (-5°C στο απλό πετρέλαιο). Η ομαλότερη λειτουργία του καυστήρα, μαζί με τη μακροζωία και τη μείωση του κόστους συντήρησης, αποτελούν βασικά πλεονεκτήματα. Επιπλέον, τα καθαρά μπεκ ψεκασμού εξασφαλίζουν καλύτερη καύση, ενώ η μείωση του θορύβου καυστήρα έως και 15% και η μείωση των εκπομπών ρύπων και καπνού συμβάλλουν σε ένα καθαρότερο περιβάλλον. Τέλος, ο περιορισμός του αφρισμού εξασφαλίζει πλήρες και γρήγορο γέμισμα, διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη λειτουργία του συστήματος.

Διανομή πετρελαίου
Υπηρεσίες
Επικοινωνία

‘Ωρες λειτουργίας
ΔΕΥ-ΚΥΡ 06:30-22:00